Здравейте и Добре Дошли в моя свят!

Казват ни, че физическата действителност няма нищо общо с духовността. Че науката отхвърля религията, че науката отрича самото съществуване на вътрешен свят и фини енергии във или около нас.
Казват ни, че науката потвърждава отдавна известните духовни истини, че квантовата механика е израз на Всеената отвъд.
Казват ни, че всичко е енергия и че нищо не е истинско или че съществува само материята и само непосредствената ни действитлено е важна.

На кой да вярваме? Къде е границата между това да си залепен за земята и да летиш в облаците и как човек да намери правилното място, в което да съществува?

Това са някои от въпросите, на които се опитвам да отговоря.

Здравейте и добре дошли в моя свят! Казвам се Деница, а това е моят нов проект- На бъдещето с Любов!

Този сайт се опитва да ви покаже светът на Голямото Обединение. Свят, в който всичко е едно!

Целта на този сайт е проста- искам да напиша и изпратя в бъдещето всичко, което намирам за важно и ценно за мен. Нещо като отворено писмо в бутилка запратено към бъдещето.
Нашата личност се променя толкова бързо и постоянно, исками се да сравня вярванията си сега, с тези след години. И междувременно да споделя сегашните си разбирания с всички вас.
Този сайт и предназначен да образова и да ви помага във вашия път към истината. Ние всички сме пътници тръгнали към истинското ни АЗ. Предлагам ви моите прозрения като отправна точка или поне спирка за вашата Приказка Без Край.

Ние всички сме едно и физическото и духовното се сплитат в това, което наричаме Действителност. Затова се опитах да изследвам животът от този ъгъл.
Все пак, аз не твърдя, че знам всичко или че това което съм написала е окончателно. Приемето го такова каквото е- просто мнение, не по-различно от вашето, което може да бъде вярно или грешно.

Не вярвам в абсолютното значение или абсолютната истина. Аз съм физик и знам, че има само едно абсолютно нещо и това е нашата Вселена. Всичко, което не се случва, подлежи на съмнение, отхвърляне или неразбиране. Учените обичат да предвиждат, да проникват под повърността и да се потапят в математика и противоречиви теории. Нямам нищо против! все пак това е и моята професия. Но това не променя фактите! Това, което виждаме е това, което получаваме. Това, което не можем да изпитаме по никакъв начин не е истинско. То е просто теория, която може да е вярна или не съвсем. Ментално упражнение.


От тук е и моят подход в живота-Не мисли, а опитай, само така ще разбереш помага ли ти или ти вреди (прилагано по подходящ и безопасен начин, разбира се). Затова пиша за неща, които съм изпитала и ви предлагам моето разбиране за тях. То може и да не е вярно за вас, но дори и само това вече отваря нови врати пред вас. Помнете, Знанието е Сила!

Вярвам, че хората трябва да бъдат отговорни, информирани и решителни. Че трябва да извличат максимума от всяка ситуация и да се наслаждават на всеки подходящ момент. Че трябва да са готови и желаещи да споделят вижданията си по даден въпрос и да се опитат да направят света по-добро място. И ето, това е моят принос. Поднесен с много любов и положителна енергия, надявам се да ги почуствате докато четете.

Малко повече за структурата...

Можете да се придвижвате чрез 3 менюта- Главното (в ляво), това с Обновленията (в дясно) и "Подреденото" ( горе). Ако не успявате да намерите нещо или искате да видите всички страници, опитайте с SiteMap. Той е мостът между творческия хаос и интелектуалния ред.

Сайта има 3 освновни секции-Физически живот, Духовен Живот и Социален Живот. Освен това има 2 блога с различна тематика- технически и научни новости, които според мен са важни за бъдещето ни и по-личен блог с размисли и страсти. Надявам се да се забавлявате и да научите полезни, нови неща от статиите в блоговете, а и в самия сайт.

Най-важната страница за мен поне е Проектът Земя, защото тя предлага начин да помогнем на нашата любима планета. Надявам се да я прочетете и да изберете да се включите.

Нещата, за които пиша за мен са най-ценни-те ни карат да се чустваме по-добре, да живеем по-дълго и да се наслаждаваме на живота си най-силно.

Ако харесате или не харесате нещо много, моля пишете ми или коментирайте във форума, за мен е важно да разбера какво хората виждат в моите думи.

Малко извинение за рекламите, все пак всички трябва да ядем. А Google се грижи за всички ни. Следващата му стъпка е, както беше съобщено, да започне да ни казва какво да правим, за да не се налага да се "мъчим" с всички тези решения  и избори, които се налага да правим. Предупредени сте! Вие си знаете :)

Добре, достатъчно общи приказки.

Надявам се да харесате пътешествието си в моя свят и да го оползотворите по всички възможни и невъзможни начини. За мен е удоволствие!

Приятен ден и живейте както ВИЕ искате!


Мда, и Чичко Google знае всичко!

 

Google