Проект Земя

Girl

Преди година бях поканена в една група в  yahoo  със страхотен проект. Да помогнем на Земята използвайки групова медитация всеки ден в 11:11 местно време. Опитах го и беше невероятно. Не само, че се почуствах чуденсно докато я правех, но и мисля, че вече усетих някои резултати.

Идеята на местното време е да се съберат толково много хора, от толкова много страни, че във всяка времева зона, два пъти на ден да има група хора изпращаши положителна енергия към нашата обичана планета и нейните жители. И тази енергия ще бъде не само усилена от груповата енергия, но и непрекъсната във времето и пространството.

Как се прави:

  • Просто седнете удобно и легнете или станете, както се чуствате най-добре и затворете очи . Вижте/почуствате/соъзнайте Земята, нейното съществуване, присъствието и и какво тя прави за нас във всеки един момент. Как тя винаги е със нас, за да ни подкрепя и подсигурява и за да ни позволи да живеем живота си. Вижте хората- вашите любими, приятелите ви, децата и животните и астенията и всички щастливи моменти, които сте изживяли досега. И тогава насочете тази чиста любов към Земята-нашата Майка. Към светът-нашият свят, единственият който засега можем да обитаваме, в който можем да обичаме и да плачем. Единственият където можем да дишаме, да работим и да се забавляваме. Просот усетете любовта и я разпространете. Бъдете благодарни-това е най-великото чувство и най-силното. Правете това колкото време искате.

  • Можете да си представите Земята видяна от космоса и да я прегърнете или да видите розова и/или зелена светлина- чиста и нежна- да я обгръща и да я потапя в любов. Можете да направите и версията за напреднали- първо да изпратите любовта към земята и след като сте усетили как тя ви отговаря, изпратете любов към Слънцето и целият космос- нашият небесен Баща (без който Земята щеше да е просто студена скала рееща се в празното и студено пространство) и почуствайте как тяхната любов и съществуване са едно със вас. Тази медитация се нарича Светата Троица- ти, женската и мъжката страна на Бог. Едно. Сега и завинаги.

  • Ако сте скептик, може би предпочитате нещо по-просто. Просто се уединете за минута или две и пожелайте всичко най-хубаво на всяко същество на Земята и на самата Планета. Изпратете увереността си, че всичко ще стане по-добро и по-добро. Че всеки проблем ще бъде решен по най-добрия за всички начин.          

Знам, че може може да бъде трудно да бъдете оптимисти виждайки всички тези лоши, болезнени и смъртоносни събития да се случват около нас, но съсредочаването се на отрицателните неща няма да донесе нищо хубаво на никой. Преместете вниманието си на положителните неща, колкото и малки и на пръв поглед незначителни да са те, и ще го усетите и сами. В края на краищата, нещо което ви кара да се чуствате толкова добре, толкова чисти и добри, не може да бъде лошо. А фокусирането върху любовта и доверието в живота определено е много приятно.

Това което не трябва да се прави е да се концентрирате на нещо определено. Не мислете за никакви местни или международни проблеми, тъй като ще се отнесете в гняв, страх и омраза и ще изпратите тях вместо любов. И освен това-нито вие,нито аз, нито който и да е, знае всичко за дадена ситуация, за всички засегнати и всички които могат да бъдат наранени при дадено развитие, затова по-добре оставете това на Вселената. Тя знае как да се грижи за нас. Имайте доверие в Божествената Светлина и се наслаждавайте на медитацията. Това е най-добрият начин да помогнете -просто бъдете Любов.


 

Медитацията не е достатъчна, за да промени света бързо и безболезнено. Но определено е добро начало. Останалото зависи от нас. Нека бъдем добри хора, отговорни граждани, нека ни е грижа и да помагаме, когато е възможно. Гласувайте умно, но винаги, ВИНАГИ ГЛАСУВАЙТЕ! Демокрацията е не само привилегия, тя е и отговорност, така че използвайте гласът си, за да дарите с власт най-подходящите хора. По-добре изберете по-малкото зло и умаломощете по-голямото- не се залъгвайте, че да не гласувате е ваше право-това е заблуда. Ваше право е и да сложите край на живота си, но това не значи че това е най-доброто за вас и околните. Гласуването е нашето участие във властта, нека го използваме!
Бъдете информирани за света около вас без да позволявате на проблемите и негативността да ви превземат. Мислете за последствията от действията си. Може да не можем да предвидим всяко последствие от нашите действия, но обмисляйки внимателно действията си имаме много по-голяма възможност да излезем от дадена ситуация чисти, щастливи и усмихнати. Помнете- знанието е сила!

И никога, никога не карайте пили- това винаги убива и почти винаги убива някой друг.GoogleTell a friend: